Skip to main content

Financiering

Deze eerste interventies worden niet direct gedekt door de zorgverzekeraars en kosten € 250,-. Bij specifieke polissen kan deze rekening wel bij de zorgverzekeraar worden ingediend en zal dan (gedeeltelijk) worden vergoed. Voor eventuele vervolg begeleiding kan in de praktijk van Fysiotherapie De Schermer in Stompetoren worden gerealiseerd, welke dan afhankelijk van uw zorgpolis wel bij de zorgverzekeraar te declareren is."
Ook kan de vervolg begeleiding door andere collega’s worden verzorgd als deze de gehanteerde visie ondersteunen, daartoe zal ik dan contact met hen opnemen.
Afhankelijk van de onderhavige situaties worden er vervolg testafspraken gemaakt om de progressie in het beoogde herstel te meten aan de hand van de eerder gebruikte weak link testen en uiteraard uw eigen bevindingen.

In een aantal gevallen zal er een specifieke trainingswijze worden ingezet om het bewustzijn van stabiliserende spiergroepen te activeren. Hiervoor wordt een gebruikelijk Manueel therapie tarief gehanteerd hetgeen als zodanig ook bij de zorgverzekeraars kan worden gedeclareerd.

Wilt u weten of ik u kan helpen?

Neem dan contact met mij op middels de knop, dan gaan wij samen de uitdaging aan dat u weer kunt bewegen zonder of met veel minder pijn.

Intercollegiaal overleg?

Geachte collegae, indien nodig kunt u mij bereiken via knop 'Intercollegiaal overleg'