Skip to main content

Doelgroep voor deze specifieke behandelmethode

De eerste doelgroep waarop ik me wil richten zijn chronische, dwz langdurig bestaande, pijnklachten die niet (voldoende) reageren op andere (fysiotherapeutische) behandelingen.

Daarnaast vormen nabehandelingen van (orthopedische) chirurgische ingrepen waarbij de bewegingscontrole verstoord is, al dan niet met pijnklachten tot gevolg, een tweede groep patiënten waarmee ik graag wil werken.

En de derde doelgroep wordt getypeerd door risico preventie, vaak ná behandeling voor recidiverende of chronische en familiair voorkomende klachten.
Hier bestaat de interventie niet uit een behandeling, maar uit een algemeen fysieke training. Maar zoals eerder opgemerkt zal de focus hierbij niet op kracht of beweging liggen, maar op controle en stabiliteit. Daarnaast is ook het uithoudingsvermogen, een belangrijk item vanuit het dagelijks functioneren, dat in deze training aandacht krijgt.

Wilt u weten of ik u kan helpen?

Neem dan contact met mij op middels de knop, dan gaan wij samen de uitdaging aan dat u weer kunt bewegen zonder of met veel minder pijn.

Intercollegiaal overleg?

Geachte collegae, indien nodig kunt u mij bereiken via knop 'Intercollegiaal overleg'